CoolPolitika.hu

A dolgozók fogságában a franciaországi Sony-igazgató

2009  //  Már  //  13  //  MTI

A dolgozók fogságában a franciaországi Sony-igazgatóFeldühödött dolgozók egy csoportja egy éjszakán keresztül fogva tartotta a Sony franciaországi főnökét abban a dél-nyugat-franciaországi gyárban, amelyet bezárásra ítéltek.

A dolgozók azt követelték, hogy ők is ugyanannyi végkielégítést kapjanak, mint a Sony többi franciaországi gyárának elbocsátott munkatársai. Serge Foucher, a Sony franciaországi igazgatója csütörtökön érkezett Pontonxba a cég személyzeti főnökével együtt, hogy még egyszer tárgyaljon a gyár 300 dolgozóját érintő, április elejére tervezett bezárásról. 


Miután a végkielégítés összegéről folyó tárgyalások nem hoztak a dolgozók számára kielégítő eredményt, a két vezetőt egyszerűen bezárták egy szobába. Pénteken délelőtt engedték szabadon őket, miután ígéretet tettek arra, hogy újra kezdik a tárgyalásokat. A gyárban hangszalagokat és videoszalagokat gyártanak VHS-lejátszók számára.
(MTI)
 
 
 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés