CoolPolitika.hu

A királynő gyémántjubileuma

2012  //  Feb  //  08  //  MTI

A királynő gyémántjubileumaPaul McCartney, Elton John, Shirley Bassey és Ed Sheeran is fellép a királynő gyémántjubileumi koncertjén júniusban.

A koncertre, amelyet a BBC és Gary Barlow szervez, a Buckingham palota előtt, a Viktória királynő emlékműnél kerül sor - közölte a BBC online hírszolgáltató kedden. A Take That együttesből ismert Barlow szerint a műsor évtizedeken átívelő zenei élményt nyújt majd. "A gyémántjubileumi koncert a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulójáról emlékezik meg csodálatos műsorral, amelyben világszínvonalú művészek az utóbbi évek legnagyobb és legizgalmasabb élő zenei előadásán játszanak együtt" - mondta.

 

A BBC élő rádió- és tévéközvetítést ad majd a koncertről. A rendezvényre tízezer szabad jegyet sorsolnak ki országos sorsjátékon. A jeggyel rendelkezők azon a különleges pikniken is részt vehetnek, amelyet a Buckingham-palota kertjében tartanak meg. A koncerten Alfie Boe, Jools Holland, Jessie J, Tom Jones, Lang Lang, Annie Lennox, Madness és Cliff Richard is szerepel, de a közeljövőben további fellépők nevét is nyilvánosságra hozzák - írta a bbc.co.uk.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés