CoolPolitika.hu

A kalmük elnök földönkívüliekkel találkozott

2010  //  Máj  //  07  //  MTI

A kalmük elnök földönkívüliekkel találkozottEgy orosz képviselő azt kérte Dmitrij Medvegyev elnöktől, hogy vizsgáltassa ki Kalmükföld excentrikus elnökének elmeállapotát, mivel azt állítja, hogy földönkívüliekkel találkozott, sőt még egy kört is tett az űrhajójukkal - jelentette csütörtökön az orosz sajtó.

Kirszan Iljumzsinov, a Kaszpi-tenger partján fekvő oroszországi köztársaság vaskezű vezetője többször is előadta, hogy 1997-ben idegenekkel találkozott, és több órán át repült is velük. A történetet április végén az orosz televízióban is megismételte. -Kérem önt, közölje, hogy jelentette-e az elnöki hivatalnak a Kalmük Köztársaság vezetője a földönkívüli civilizációval fenntartott kapcsolatait - hangzik Andrej Lebegyevnek, az ultranacionalista Oroszországi Liberális Demokrata Párt képviselőjének az orosz elnökhöz intézett felhívása.

 

Lebegyev tudni kívánja, létezik-e olyan rendelkezés, amely szabályozná az Iljumzsinovhoz hasonló, titkos információkba is betekinteni jogosult vezetők effajta kapcsolatait. -Ha ez egy tréfa, akkor be kell vallanom, hogy én nem értem. Parlamenti frakciónk mindenesetre úgy véli, hogy meg kell bizonyosodni a regionális vezetők egészségi és szellemi állapotáról - hangsúlyozta a képviselő a Komszomolszkaja Pravda népszerű napilap internetes kiadása szerint.

 

Kirszan Iljumzsinov, aki immár 17 esztendeje áll a Kalmük Köztársaság élén, több mint egy évtizede beszél a "sárga szkafanderes" földönkívüli lényekkel lezajlott találkozásáról. Azt állítja, hogy telepatikusan kommunikált velük, és utazott a félig átlátszó csőre emlékeztető űrhajójukon is. A 48 éves politikus 1995 óta elnöke a Nemzetközi Sakkszövetségnek (FIDE) is. Valamikor kalmük sakkbajnok volt, és buddhista többségű hazáját a táblajáték világközpontjának tekinti. A főváros, Eliszta közelében ezért felépíttette Sakkváros impozáns épületegyüttesét.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés