CoolPolitika.hu

A főpolgármester állásába került egy pofozkodás

2010  //  Dec  //  11  //  MTI

A főpolgármester állásába került egy pofozkodásFelpofozta Jereván polgármestere egy operaházi ültetési vita kapcsán az örmény államfő egyik tanácsadóját, aminek eredményeként hamarosan lemondhatott tisztéről.

Az előadáson Placido Domingo világhírű spanyol tenor énekelt. A pofozást az váltotta ki, hogy az elnöki tanácsadó megkérte a polgármester, Gagik Beglarján feleségét, üljön máshova, mert közvetlenül az államfő mellett foglal helyet. Beglarján másnap - múlt hét csütörtökön - támadt az elnöki emberre. Egy héttel később lemondott, hivatala nem indokolta a lépést. Szerzs Szargszján államfő szóvivője sem részletezte az incidenst, csak annyit mondott, hogy Örményország elnöke elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek minősíti az effajta viselkedést, különösen köztisztviselők esetében. Jerevánban él Örményország lakosságának egyharmada, 1 millió ember.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés