CoolPolitika.hu

A fiatalok nem idegenkedne szexmunkától

2011  //  Máj  //  23  //  MTI

A fiatalok nem idegenkedne szexmunkátólBerlinben minden harmadik egyetemi hallgató nem zárkózna el attól, hogy szexmunkával teremtse elő a pénzt tanulmányaihoz, vagy legalábbis fontolóra venné a lehetőséget - áll egy berlini tanulmányban.

Párizsban 29,2 százalékos ez a hányad, Kijevben pedig 18,5. A tanulmány készítői csak ezt a három várost vizsgálták. Kiderült, hogy Berlinben a megkérdezett 3200 egyetemista 4 százaléka csinált már valamilyen szexmunkát. Volt aki prostituáltként keresett pénzt - ami Berlinben nem törvénytelen -, akadt, aki erotikus tánccal, mások internetes "mutatvánnyal".

 

A hajlandóságot tekintve a nemek között nem mutatkozott eltérés: ugyanannyi férfi, mint nő venné fontolóra a szexmunka lehetőségét. A tanulmányt a diákságról diákok, a Humboldt Egyetem diákjai készítették. Egyikük, a 26 éves Eva Blumenschein szerint a legutóbbi oktatási reform a szexmunka felé terelheti a diákságot, mert növeli az óraszámot, ami miatt kevesebb a hallgatók szabadideje és inkább magasabb órabérű pénzkeresést választanak.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés