CoolPolitika.hu

A dalai láma is csiripel

2010  //  Feb  //  25  //  MTI

A dalai láma is csiripelA Twitter alapítói szerint a dalai láma korábban még nevetett azon a gondolaton, hogy használja a közösségi portálokat, a tibeti vallási vezető azóta már saját twitteres profillal rendelkezik, és bejegyzéseit pedig több mint 68 ezren követik.

Evan Williams a hét végén jelentette be, hogy találkozott a dalai lámával, és sikerült meggyőznie őt a Twitter használatának fontosságáról. Hétfőn a dalai láma indiai irodája létre is hozta azt a twitteres profilt, amelynek első bejegyzése a dalai láma Los Angeles-i látogatásáról adott hírt, mellékelve a részleteket tartalmazó honlapcímet.    Azóta összesen 6 üzenet jelent meg, amelyekben a dalai lámával készült riportok internetes címeit közlik. A vallási vezető egyelőre még semmit sem üzent személyesen.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés