CoolPolitika.hu

950. nekifutásra sikerült vizsga

2009  //  Nov  //  08  //  MTI

950. nekifutásra sikerült vizsgaA 68 éves nagymama előmenetelét már február óta figyelgeti a világsajtó. Akkor még csak a 771-ik bukásán volt túl. Követte még további 178, na de aztán 950. próbálkozáson sikerült a bravúr. Talán vizsgarutinjának is köszönhetőn.

2005 óta egészen mindennapossá vált számára a KRESZ-vizsgázás, mivel mindig ugyanolyan eredménnyel fejezte be. Dél-Koreában elég 60 százalékos eredményt elérni a sikerhez. A néni néha már járt 50 közelében, de csak amikor kirobbanóan jó formában volt.    A törzsvizsgázó a hét közepén felülmúlta önmagát, és végre megvan a papírja. Kezdődhet a gyakorlati rész. Feltehetően nem fog rosszabbul menni. A nő amúgy azért szeretne autót vezetni, mert élelmiszerekkel és egyéb háztartási cikkekkel házal, és már nagyon unja húzkodni kézikocsiját.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés