CoolPolitika.hu

Vissza kell állítani a 10 évvel ezelőtti egységet

2011  //  Sze  //  09  //  MTI

 Vissza kell állítani a 10 évvel ezelőtti egységetAmerikának a tíz évvel ezelőtti egységhez és szolidaritáshoz való visszatérését sürgette Barack Obama amerikai elnök a USA Today című lapban csütörtökön megjelent írásában.

Obama a 2001. szeptember 11-i terrorakciók kapcsán felidézte az amerikaiak összefogásának és önzetlen segítségnyújtásának személyes példáit az áldozatok segítségére siető rendőröktől, tűzoltóktól és önkéntes mentőktől kezdve a véradókon át a megtakarított zsebpénzüket felajánló iskolásokig. -Ez Amerika igazi szelleme, amit a jelenlegi évforduló alkalmából fel kell élesztenünk - az amerikai nép hétköznapi jóságát és azt az egységet, amelyre szükségünk volt, hogy egységes nemzetként léphessünk előre - írta az elnök.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés