CoolPolitika.hu

Paul McCartney megnősül

2011  //  Sze  //  15  //  MTI

 Paul McCartney megnősülPillanatokon belül feleségül veszi amerikai menyasszonyát Sir Paul McCartney - legalábbis a 69 éves Beatles-legenda barátai szerint.

A ma is aktív zenész és 51 éves New York-i barátnője, Nancy Shevell románcát 2007-ben fedezte fel a bulvársajtó, és a kapcsolat azóta "hivatalossá" vált az idén májusban bejelentett eljegyzését. A Daily Mirror című brit bulvárlap keddi beszámolója szerint "Macca" és Nancy már a múlt héten Nagy-Britanniába utaztak New Yorkból a végső esküvői előkészületek megtételére. Sir Paul a Mirrornak nyilatkozó bennfentesek szerint ezúttal minden felhajtást nélkülöző, szűk családi és baráti körben tartandó esküvőt tervez dél-angliai birtokán.

 

A volt Beatles-gitáros harmadszor nősül. Első feleségével, a szintén amerikai Linda Eastman fotóssal 1969-ben házasodott össze, ám Linda 1998-ban rákban elhunyt. McCartney 2002-ben Heather Mills exmodellnek esküdött "örök" hűséget, de az Írországban tartott világraszóló menyegzőt - amelynek több száz vendége még tűzijátékban is gyönyörködhetett - alig hat év múlva zajos botrányokkal kísért válás követte. Ez a kaland sokba került McCartneynak: Heather 24,3 millió fonttal (7,5 milliárd forint) távozott; igaz, eredetileg 125 millió fontot követelt férje hivatalosan 400 millió fontban megállapított vagyonából.

 

A Daily Mirror forrásai szerint a harmadik esküvő előkészületei csaknem befejeződtek, a barátok és családtagok is "készenlétben" várják a jeles eseményt, jóllehet, a pontos dátum egyelőre nem ismert. A jól értesültek szerint Nancy Shevell eredetileg New York-i esküvőt szeretett volna, de tudta, hogy vőlegénye igazán az angliai szertartásnak örülne, és végül emellett döntöttek.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés