CoolPolitika.hu

Hírességek köszönnek el az internettől

2010  //  Nov  //  30  //  MTI

 Hírességek köszönnek el az internettőlAmerikai hírességek - köztük Alicia Keys és Lady Gaga - köszönnek el a Facebook és a Twitter közösségi portáloktól az AIDS elleni küzdelem szerdai világnapján, és csak akkor térnek vissza, ha a rajongók összeadnak egymillió dollárt (279,5 millió forintot) Keys gyerekeket segítő Keep a Child Alive nevű alapítványa számára.

A hírességek jótékonysági akciójához a zenészek közül Justin Timberlake és Usher, a színészek közül többek köréből az Oscar-díjas Jennifer Hudson és A Gyűrűk Urából ismert Elijah Wood is csatlakozott, és a jótékony célt szolgáló digitális magány mellett tette le a garast Serena Williams teniszező is. Az adományokból afrikai és indiai AIDS-programokat támogatnak. A világhálóról eltűnő hírességek körében Lady Gaga az "igazán nagy hal", az extravagáns énekesnő a Twitteren 7,2, a Facebookon közel 24 millió követőt számlál. Az akciót kezdeményező Alicia Keyst a Twitter 2,6 millió felhasználója pártolja.

(MTI) 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés